Новини

ЗМІ: «Чорна вдова» та «Душа» відкладуть дати прем’єр

Тільки нещодавно ми писали про те, що Warner Brothers переносять «Дюну» та «Диво-жінку 1984» (остання вже офіцйно переїхала на 25 грудня), як сьогодні така сама інформація з’явилася про фільми Disney.

Як повідомляють джерела, компанія відкладе прем’єру «Чорної вдови», яка має вийти в кінотеатрах наприкінці жовтня, на невизначений термін. Ще гірша доля очікує на новий фільм Pixar «Душа». Його взагалі перенесуть на стрімінг Disney+, як до цього зробили з «Мулан». Щоправда, екранізація китайської легенди усе ж вийшла в українських кінотеатрах, тому, можливо, і «Душа» теж до нас дійде.

Це означає, що тепер наступною гучною прем’єрою автоматично стає 25-й фільм про Бонда, «Не час помирати», який (поки що) збирається вийти в кінотеатрах 20 листопада. А значить, найближчі два місяці кінотеатрам доведеться якось виживати без допомоги голлівудських студій.

Таке рішення пояснюють, зокрема, низькими касовими зборами «Тенета». «Наскільки низькими?» — можете запитати ви. А це наразі невідомо, бо Warner Brothers не розголошують інформацію про щоденні збори свого блокбастеру. Це очікувано бісить інші кіностудії та сигналізує, що хороших новин про фінансові успіхи «Тенету» немає.

Додатковим чинником у такому рішенні також називають зацікавленість компанії у внутрішньому, американському ринку. У Disney передбачають, що фільму про жінку-супергероя буде важко зібрати багато грошей у міжнародному прокаті, і без підтримки американців «Чорна вдова» зазнає великих збитків.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: