Новини

Українське видавництво Vovkulaka перекладе комікс про Відьмака

Українське видавництво Vovkulaka уклало угоду про співпрацю з американською компанією Dark Horse, відомою за серіями «Хеллбоя», «Чужого» та «Міста гріхів».

Першим ліцензованим коміксом, що вийде у друк, стане графічна новела «Відьмак. Дім зі скла», авторства сценариста, трьохразового лауреата премії Айснера Пола Тобіна та художника Джо Куеріо. Синописис:

Під час подорожі Темним Лісом Ґеральту, відомому мисливцю на монстрів, трапився овдовілий рибалка. Його дружина, що повстала із мертвих та сповнена жаги помсти, оселилася у моторошній садибі, відомій за назвою Дім зі Скла. Блукаючи маєтком, Ґеральт вступає у бій із жахливими істотами та розкриває таємницю, яка може перетворити цей дім на його могилу!

«Відьмак» — це серія фентезі-романів польського письменника Анджея Сапковського, що розповідає про середньовічний світ, наповнений монстрами. Винищують їх спеціально навчені люди-мутанти — відьмаки. Центральним героєм циклу є відьмак Геральт. За мотивами світу були випущені три відеогри.

Реліз коміксу та початок продажів запланований на другу половину вересня (19-23 вересня). Попередньо замовити комікс можна вже зараз.

Раніше ми писали, що Netflix запустив у виробництво серіал за мотивами серії «Відьмак».

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: