Новини

Disney запускає у виробництво третю частину «Дедпула»

Як стало відомо виданню Deadline, компанія Disney почала працювати над третьою частиною франшизи про балакучого найманця. Компанія отримала права на персонажа після придбання компанії FOX, і тривалий час його подальша доля була незрозуміла. Вважалося, що Дедпул з його дорослим рейтингом R не відповідає цінностям Disney, які виробляють контент для всієї родини. Але комерційний успіх франшизи змусив компанію піти на поступки, і повідомляють, що третя частина збереже рейтинг R.

Авторів сценарію для наступної частини обирали разом виконавець головної ролі Раян Рейнольдс і представники компанії Disney. Переможцями пітчингу стали сестри Моліньо, які останні 9 років працюють сценаристками мультсеріалу «Бургери Боба». Їхня пропозиція для продовження історії найбільше сподобалася Рейнольдсу та Marvel Studios. Нагадаємо, що тепер за долю супергероїв FOX (до яких, крім Дедпула, належать ще Люди Ікс та Фантастична четвірка) відповідає творець MCU Кевін Файґі.

Поки що рано припускати, коли почнеться знімальний процес, особливо враховуючи, що пандемія досі тримає кіновиробництво в заручниках. Проте наразі відомо, що режисер «Дедпула 2» Девід Літч не брав участі в пошуку сценаристів, і навряд чи зможе повернутися до франшизи через завантажений графік.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: