Новини

Resident Evil Showcase: нові трейлери, демо та аніме

Компанія Capcom провела презентацію, на якій поділилися подробицями стосовно прийдешньої гри Resident Evil: Village та інших проєктів франшизи.

Новий сюжетний трейлер Resident Evil: Village

Черговий трейлер гри знов залишає більше питань, аніж дає відповідей. Невдовзі після подій сьомої частини, Ітан Вінтерс прибуває до безіменного села. Його жителі поклоняються загадковій Матері Міранді, яка прагне провести ритуал за участі головного героя. Вона наказує своїм прислужникам, серед яких вампірка леді Дімітреску та її молодший брат Гайзенберґ, схопити Ітана. Та, схоже, спіймати протагоніста буде непросто.

Реліз Resident Evil: Village відбудеться 7 травня на PS4/5, Xbox One/Series X|S та PC.

Ігровий режим Mercenaries для Resident Evil: Village

Для восьмої частини серії розробники повернули аркадний режим Mercenaries. У ньому гравець мусить долати хвилі ворогів за відведений час, має змогу покращувати свою зброю та відкривати спеціальні здібності, що робитимуть проходження арен ефективнішим.

Демо-версія Resident Evil: Village

Друге демо гри (перше доступне ексклюзивно для PlayStation 5) вийде для всіх актуальних платформ та буде поділене на дві частини — локації селища та замку. Кожне демо буде доступне лише впродовж певного часу. Власники PlayStation 4/5 матимуть змогу зіграти в нього трохи раніше, однак матимуть на це лише вісім годин.

  • Демо селища (PS4/5): 18 квітня 20:00 — 19 квітня 04:00
  • Демо замку: (PS4/5): 25 квітня 20:00 — 26 квітня 04:00
  • Демо селища+замку (PS4/5, Xbox One/Series X|S, Steam): 2 травня 03:00 — 3 травня 03:00

Resident Evil: Infinite Darkness — аніме у всесвіті гри

Netflix працює над новим анімаційним серіалом у всесвіті Resident Evil. Події Infinite Darkness розгортатимуться невдовзі після четвертої частини гри й розповідатимуть про Леона Кеннеді та Клер Редфілд, які намагаються протистояти зомбі-навалі в Білому домі. Реліз аніме на стримінгу відбудеться в липні 2021 року.

Resident Evil 4 VR для Oculus Quest 2

Четверта частина франшизи буде адаптована для віртуальної реальності та випущена ексклюзивно для окулярів Oculus Quest 2. У трейлері розробники показали, як виглядатиме геймплей від першої особи та взаємодія з ігровим світом. Дата виходу порту наразі невідома, але Capcom пообіцяла надати більше подробить 21 квітня на презентації Oculus Games Showcase.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: